Werken bij B-inIT

Is B-inIT iets voor jou?

B-inIT biedt professionals precies genoeg organisatie. Veel zaken die een groot IT bedrijf organiseert voor haar medewerkers maar waarvoor je niet 70% van jouw marge wilt inleveren laten we over aan jouw ondernemerschap (zorgen voor eigen ontwikkeling, stuk netwerk opbouwen, etc.). Zo geniet de B-inIT consultant optimale vrijheid en financieel gewin, en minimale overhead. Hierdoor komen veel van de voordelen van freelancen (waaronder geld) binnen handbereik van consultants die behoefte hebben aan een team, meer zekerheid en/of willen leren ondernemen.

Ondernemende professionals

Consultants bij B-inIT beschikken over zelfstandigheid en zelfsturing. Je weet wie je bent en wat je wil. Je gaat bijvoorbeeld samen met ons een opdracht zoeken. Uiteraard wordt je hierbij als je wil geholpen door je collega’s. Je doet het zelf maar niet alleen.

Samen beslissen en besturen

We zijn een betrouwbare professioneel consultancy bureau dat als sinds 2005 met deze vorm pioniert. Wij verdelen de interne taken, zoals administratie, contractmanagement en HRM. Dit geeft de vrijheid om op te pakken wat bij je past, maar ook de mogelijkheid te leren ondernemen als je dat wil. Belangrijke besluiten nemen we gezamenlijk.

Flexibiliteit om zelf keuzes te maken

Je bent juridisch een werknemer, maar hoe je je tijd indeelt is je eigen verantwoordelijkheid. Misschien zoek je een betere werk / priv√© balans. Bij ons geen verplichte avondsessies. Of je wil tijd waarin je niet declarabel bent bij de klant, maar ruimte maakt voor inhoudelijke verdieping. Als ‘mini ondernemer’ binnen onze B.V. ga je daar zelf over. Jij weet het beste wat je nodig hebt.

Wet DBA, sociale zekerheid en voorzieningen

Helaas regelt de Nederlandse overheid het al jaren structureel beter voor werknemers dan voor ZZP-ers.
Daarom ben je bij B-inIT werknemer, met veel van de voordelen van freelancen.
Hierdoor heb je bijvoorbeeld geen last van de wet DBA en ben je wel goed verzekerd voor arbeidsongeschiktheid.
Maar tegelijkertijd kiezen we ervoor om pensioen een individuele keus te laten zijn en weet je precies waar je omzet heen gaat. Uitdagend ondernemen met een vangnet van zekerheid en ervaren collega’s.

Typische functies

We zijn onder andere op zoek naar professionals op de volgende gebieden:

De bindende factor in B-inIT is het type mens dat er werkt, hoe wij ons vakgebied willen invullen, en dat we een optimale mix zoeken tussen professionaliteit, vrijheid en plezier. Zie onze bedrijfspresentatie

Stuur ons vrijblijvend een mail op sollicitatie(apenstaartje)b-init.nl indien je je herkent in de beschreven professional!

Contact

Plantsoen 15a
2311 KE Leiden
Tel. +31(0)71-5140970
info@b-init.nl

Zoek